UDRUŽENJA OBRTNIKA GRADA CRIKVENICE I VINODOLSKE OPĆINE

Izvješće sa godišnje skupštine

Objavljeno 11/05/2013 | u kategoriji NOVOSTI | od strane

09.svibnja 2013. godine održana je redovna godišnja Skupština Udruženja obrtnika Crikvenica na kojoj su skupštinari prihvatili prijedloge Financijskog izvješća i Izvješća o radu za 2012.godinu.

Komentirajući rad Udruženja obrtnika u protekloj godini predsjednik Udruženja Dean Barac je rekao da se iz priloženog vidi da se Udruženje trudi sa skromnim proračunom napraviti čim više, međutim da trajno nedostaje bolja povezanost Udruženja i njegovih članova odnosno obrtnika koji se Udruženja sjete jedino kada imaju problema u vlastitom poslovanju.

Udruženje nastoji poslati svojim članovima čim više informacija koje su im potrebne u njihovom poslovanju, pa je zbog toga izrađena web stranica koju je na Skupštini predstavio njezin autor prof. Ivan Dražić i koja je dostupna na adresi www.uo-crikvenica.org  kojom će se nastojati također još više približiti obrtnicima.

Na sjednicu su bili pozvani i kandidati za gradonačelnika Grada Crikvenice: Dino Manestar, Željko Muža i Damir Rukavina koji su prisutnim obrtnicima predstavili sebe i svoje izborne programe.

 

TAGS:

Comments are closed.