UDRUŽENJA OBRTNIKA GRADA CRIKVENICE I VINODOLSKE OPĆINE

Veleučilište u Rijeci i Udruženje obrtnika grada Crikvenice i Vinodolske općine sklopili Sporazum o poslovnoj suradnji

Objavljeno 01/07/2020 | u kategoriji NOVOSTI | od strane

Veleučilište u Rijeci i Udruženje obrtnika grada Crikvenice i Vinodolske općine su danas, dana 1.7.2020. godine sklopili Sporazum o poslovnoj suradnji.

Kako se i obrtnici trebaju dalje obrazovati, ovim korakom želimo i našim članovima olakšati pristup Veleučilištu i upoznati ih s mogućnostima koje isto pruža. Vjerujemo da bi studijski programi kao preddiplomski stručni studij Vinarstvo, Mediteranska poljoprivreda,  Održivi agroturizam, Cestovni i Željeznički promet, Sigurnost na radu, Telematika, Informatika, Poduzetništvo, zatim specijalistički diplomski stručni studij Promet, Sigurnost na radu, Vinarstvo, Informacijske tehnologije u poslovnim sustavima, Poduzetništvo i svi programi cjeloživotnog obrazovanja uvelike doprinijeli kvaliteti rada i boljem pozicioniranju na tržištu svakog obrtnika.

Ovom suradnjom ujedno osiguravamo posebne uvjeta plaćanja i povoljniju školarinu za potrebe Zajedničke nabave za članove Udruženja i članove užih obitelji članova Udruženja:

 1. Popust za pojedinačni upis:
  1. za jednokratne uplate popust u visini od 10%
  2. za plaćanje do 6 obroka popust u visini od 5%
 2. Popust za školarine za upis od 5 do 10 studenata koji su članovi Udruženja:
  1. za jednokratne uplate popust u visini od 5%
  2. za plaćanje do 6 obroka popust u visini od 7%
 3. Popust za školarine za upis od 11 i više studenata koji su članovi Udruženja:
  1. za jednokratne uplate popust u visini 15%
  2. za plaćanje do 6 obroka popust u visini 10%

Nadamo se da će što veći broj naših članova i članovi njihovih obitelji koristiti ovu priliku, javiti nam se i informirati se o navedenim preddiplomskim stručnim studijama i specijalističkim diplomskim studijama. Obrazovanje nikada nije na odmet, stoga smo uvjereni da će mnogi imati koristi od ovog sporazuma.

Udruženje obrtnika Crikvenica i Vinodolske općine te Veleučilište u Rijeci veseli se svakom novo upisanom obrtniku, želi vam dobrodošlicu u redove studenata i uspješno učenje!

Comments are closed.